Bazar de Cotroceni 2022

Bazar de Cotroceni 2022

Primele frunze uscate pe asfalt și case scăldate în lumina aurie a apusului. Sărbătorim spectacolul naturii în cel mai frumos cartier din București, unde peste 150 de curți private și de afaceri locale își așteaptă vizitatorii: iubitori de haine și obiecte vintage, pozari în timpul liber, degustători de vinuri, curioși cu normă întreagă și descoperitori urbani.

Vă așteptăm la Bazar de Cotroceni, a doua ediție din acest an!

Bazar de Cotroceni este organizat de Asociația Incotroceni și de comunitatea cartierului, susținut de Pergola Cotroceni - restaurantul și boutique hotelul din inima cartierului și de ZOISS home design, plăcut și vizitat de Radio Guerrilla și de Munteanu recomandă.

Încurajăm participanții să vină cu mijloacele de transport în comun (metrou: stația Eroilor), sau cu orice alte mijloace alternative – inclusiv scutere electrice de la Blinkee.city. Dacă, totuși, veniți cu mașina personală, vă recomandăm să folosiți parcarea publică (și gratuită în weekend) de pe podul din fața Operei Române.

Harta printată va fi disponibilă în timpul evenimentului la: Pergola Cotroceni, Kicen (Staicovici, Carol Davila), Zissou/Bocca Lupo, La Petite Bouffe și Throwback Coffee.

Parteneri media: Radio Guerrilla, Munteanu recomandă.

Urmărește evenimentul pe facebook