Simț civic

Am adunat câteva resurse utile pentru antrenarea spiritului civic.

Sesizez

O sesizare se face mai ușor decât crezi - mulțumim Grow Up România pentru detaliile despre cum scriem repede sesizări și cui le trimitem

Vă recomandăm și Panoul de Bord, aplicație aplicației ce permite trimiterea facilă de petiții și solicitări cu valoare juridică.

Mă informez

Recomandăm cu drag manualele și ghidurile pentru cetățeni și organizații scrise de cei de la CeRe

Buletin de București este un proiect editorial unic pe piața media care își propune să explice bucureșteanului realitatea din spatele cifrelor seci din bugetele municipalității, să descopere ce se ascunde în licitațiile publice și care sunt mecanismele care conduc viața urbei în care trăim.

Ghidul de supraviețuire civică te ajută să înțelegi care îți sunt drepturile și ce poți face atunci când sunt încălcate.

Cum oprești o toaletare abuzivă?

Acționez

Strânge după câinele tău - o campanie pornită de Grow Up România adresată către posesorii de patrupede care nu strâng după cățeii lor

Campania #parcheznublochez - o campanie pornită de Grow Up România pentru a descuraja blocarea trotuarelor de către mașini parcate neregulamentar.

Dacă ai alte sugestii sau idei, te rugăm să ni le trimiți pe salut@incotroceni.ro pentru a le putea face cunoscute întregului cartier. Mulțumim! :)